Over mamola

Mamola (Marius Motoren Laren) is in 25 jaar uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de omgeving. Na jarenlange ervaring in een gespecialiseerd motorbedrijf is Marius van Willigen op 1 mei 1996 begonnen met een eigen bedrijf. In- en verkoop en reparatie van motoren waren de hoofdactiviteiten van de onderneming, toen nog gevestigd aan de Harfsenseweg in het buitengebied van Laren. Na 10 jaar was het bedrijf behoorlijk uit zijn jasje gegroeid. Er werd dan ook besloten een nieuw pand te bouwen op het Molenveld in het dorp Laren. Eind 2005 was het pand gereed en werden de werkzaamheden daar voortgezet en verder uitgebreid met verkoop van kleding, helmen en accessoires.

Service
Mamola is een nog steeds groeiend bedrijf waarbij serviceverlening, kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal staan. Er is een grote voorraad gebruikte, goed onderhouden motoren, zowel voor de toerrijder als de sportieve rijder. De voorraad bestaat onder andere uit motoren van de merken Honda, Suzuki, BMW, Yamaha, KTM, Kawasaki, Ducati en Triumph.
Tevens kunt u bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van uw motor. De professionele werkplaats is van alle moderne apparatuur voorzien en onze medewerkers staan voor u klaar met deskundig advies. Bel voor een afspraak, vul het online formulier (reparatie & onderhoud) in of kom langs!
De afdeling kleding, helmen en accessoires is onlangs geheel vernieuwd en toont een goed aanbod voor iedereen die op zoek is naar comfortabele motorkleding, een veilige helm of een handige rugtas. Het verkoopteam van Mamola helpt u met veel plezier en vakkundig advies aan de beste uitrusting voor vele, veilige en droge kilometers.

Zekerheid
In de afgelopen jaren heeft Mamola Motoren een goede reputatie opgebouwd en daardoor een plaats weten te veroveren in de gevestigde motorbranche. Mamola Motoren staat dan ook garant voor goede persoonlijke service en gedegen advies.


Aanbiedingen

motoren, kleding, accessoires etc. uiteraard kunt u bij ons ook diverse aanbiedingen vinden.


Mamola Motoren
Molenveld 2
7245 CA Laren (Gld)
0573 - 40 20 22
info@mamola.nl
Openingstijden

MAANDAG       09.00 - 18.00* 
DINSDAG          09.00 - 18.00
WOENSDAG     09.00 - 18.00
DONDERDAG   09.00 - 18.00
VRIJDAG           09.00 - 18.00**
ZATERDAG       09.00 - 16.00  

*    Van 1 oktober t/m 28 februari op maandag gesloten
**  Na 18.00 uur alleen op afspraak